Neticle Wiki

Megmutatjuk mit gondol a Web!

Felhasználói eszközök

Eszközök a webhelyen


emlitesek_napi_gyakorisaga_polaritas_szempontjabol

Említések napi gyakorisága polaritás szempontjából

Alkalmazás bemutatása

Az Említések száma diagramon láthatóvá válik, hogy az adott termékkel/vállalattal/márkával kapcsolatban milyen gyakorisággal és megítéléssel jelentek meg tartalmak az adott időszakban.

Egyedi beállítások

Az említések gyakorisága grafikon esetében egyedi módon tudja beállítani, hogy a kapcsolódó események és célok megjelenjenek a grafikonon. Emellett a kumulatív gyakoriságot is ábrázolni tudja, amivel láthatóbbá válik a terjedés trendje.

Az is egyedileg beállítható, hogy a grafikonon milyen polaritású találatok látszódjanak a kiválasztott kulcsszóval (vagy kulcsszavakkal) kapcsolatban. Emellett tudja tartalomtípus és a szerzők neme alapján is alakítani a grafikont.

Lefúrási lehetőség és visszalépés a grafikonban

A grafikon bármely pontjára kattintva a rendszer kilistázza a leggyakoribb kifejezéseket, és a Kapcsolódó Tartalmak és Kapcsolódó Kifejezések egy kattintással elérhető. Az így megjelenített alkalmazásból pedig a ikonnal lehet visszalépni az eredeti grafikonhoz.

Értelmezési példa

Az ábrán az Apple-lel kapcsolatos említések számának és azok megítélésének alakulását láthatjuk. Jellemzően a legtöbb említés semleges megítélésű, míg a pozitív és negatív véleményindexű tartalmak gyakorisági dinamikája hasonló módon alakult, habár pozitív tartalmak szinte minden nap nagyobb számban jelentek meg. A kiugróan nagy számban megjelenő semleges tartalmak általában valamilyen, a közösségi médiában való említésre majd megosztásra utalnak.

emlitesek_napi_gyakorisaga_polaritas_szempontjabol.txt · Utolsó módosítás: 2014/06/19 19:52 szerkesztette: annasudi