Neticle Wiki

Megmutatjuk mit gondol a Web!

Felhasználói eszközök

Eszközök a webhelyen


emlitesfalak_fuel

Említésfalak fül

Alkalmazás bemutatása

Az említések listájában a konkrét találatok vannak felsorolva.

A jobb oldali főmenüben található nyilakra kattintva beállíthatóak a felsorolás sorrendje.

Beállítható a rendezés sorrendje: növekvő vagy csökkenő sorrend.

Beállítható a rendezés alapelve: dátum, vélemény, szerző vagy webcím alapú lehet a rendezés.

A kívánt módosítások beállítása után a „Frissítés” gomb megnyomásával jeleníthetők meg az új beállítások. A Rendezés menü a jobb felső sarkában lévő X-szel zárható be.

Egyedi beállítások

Az egyedi beállítási lehetőségek akkor jelennek meg, amikor a kurzor az adott találat fölött van.

A találat bal felső sarkában a kulcsszóra kattintva kijelölhető az adott találat. A kijelölést a találat bal oldalán függőlegesen megjelenő kék oszlop jelzi.

A találat bal felső sarkában található kék körben lévő fekete „plusz” jelre kattintva címke adható hozzá az adott találathoz:

A „Címke hozzáadása” gomb lenyomásával véglegesíthető a címke.

A Címke hozzáadása menü a jobb felső sarkában lévő X-szel zárható be.

A találat jobb felső sarkában található sárga körben lévő felkiáltójelre kattintva a Tartalomkezelés menü hívható elő:

Irrelevánsnak jelentés: a tartalommal ott helyben nem történik semmi, de a rendszer visszajelzést küld az adminisztrátoroknak, hogy vizsgálják felül az adott találatot, mert az nem a megadott kulcsszóra vonatkozik.

Félrepolarizáltnak jelentés: azt jelenti, hogy a rendszer nem jól polarizálta az adott tartalmat, és a felhasználó nem ért egyet az automatikus pontszámmal. Ebben az esetben sem változik ott helyben a találat, de a rendszer visszajelzést küld az adminisztrátoroknak.

Törlés: a törlés gombra kattintva a felhasználó maga is eltávolíthatja a valami miatt nem megfelelő találatokat. (Minden törlés visszaállítható az adminisztrátorok által, ezért a véletlenül törölt találatok is visszaállíthatóak.) Ha egy találat alá össze vannak vonva a hasonló találatok, akkor a találat törlésével ezek a hasonló találatok is törlődnek.

Kijelöltek törlése: ez a gomb egyszerre teszi lehetővé több kijelölt találat törlését.

Véleményindex módosítása: ez a menüpont lehetővé teszi, hogy a felhasználó tetszőlegesen megváltoztathassa egy adott találat véleményindexét. A változtatás a „Mentés” gomb lenyomásával lesz végleges. A módosítás bármikor megismételhető. Ha egy találat alá össze vannak vonva a hasonló találatok, akkor a találat pontszámának módosításával ezek a hasonló találatok is új véleményindexet kapnak.

A Tartalom kezelése menü a jobb felső sarkában lévő X-szel zárható be. Az Említések alkalmazás találatai között végezhetők különböző egyedi szűrések.

Egy találat szerzőjének nevére kattintva pedig megkereshető a szerző által publikált összes találat, vagy az adott keresésből kizárható a szerző.

Egy találat forrására kattintva megkereshetőek, vagy kiszűrhetőek az adott domainről, vagy url-ről származó találatok.

Egy találat véleményindex pontszámára kattintva lehet szűrni a megjeleníteni kívánt véleménypontszámmal rendelkező említésekre.

emlitesfalak_fuel.txt · Utolsó módosítás: 2014/06/19 17:04 szerkesztette: annasudi