Neticle Wiki

Megmutatjuk mit gondol a Web!

Felhasználói eszközök

Eszközök a webhelyen


emlitesfolyam_grafikon

Különbségek

A kiválasztott változat és az aktuális verzió közötti különbségek a következők.

Összehasonlító nézet linkje

Előző változat mindkét oldalon Előző változat
emlitesfolyam_grafikon [2014/06/19 16:12]
annasudi
emlitesfolyam_grafikon [2014/06/19 19:46] (aktuális)
annasudi
Sor 9: Sor 9:
 Az említésfolyam grafikonon megjeleníthetőek különböző trendek, ezek a grafikon jobb oldalán elhelyezkedő menüből érhetőek el. Az említésfolyam grafikonon megjeleníthetőek különböző trendek, ezek a grafikon jobb oldalán elhelyezkedő menüből érhetőek el.
  
-A gomb az említésfolyam lineáris trendjét mutatja, így egyértelműen látszik, hogy a megítélés csökkent vagy növekedett a vizsgált időszakban.+{{:​trend_gomb.png?​20|}} ​gomb az említésfolyam lineáris trendjét mutatja, így egyértelműen látszik, hogy a megítélés csökkent vagy növekedett a vizsgált időszakban.
  
 {{ :​graf25.png?​600 |}} {{ :​graf25.png?​600 |}}
  
-A gomb az egyes kulcsszavakra vonatkozó véleményárfolyam átlagát mutatja, így megállapítható,​ hogy a vizsgált kulcsszó megítélése hogyan viszonyul a piac többi szereplőjéhez. A színezett rész az említésfolyamok alakulásának trendjét mutatja.+{{:​atl_gomb.png?​20|}} ​gomb az egyes kulcsszavakra vonatkozó véleményárfolyam átlagát mutatja, így megállapítható,​ hogy a vizsgált kulcsszó megítélése hogyan viszonyul a piac többi szereplőjéhez. A színezett rész az említésfolyamok alakulásának trendjét mutatja.
  
 {{ :​graf26.png?​600 |}} {{ :​graf26.png?​600 |}}
Sor 25: Sor 25:
  
 A grafikon bármely pontjára kattintva a rendszer kilistázza a leggyakoribb kifejezéseket,​ és a Kifejezések,​ illetve az Említések alkalmazás egy kattintással elérhető. Az így megjelenített ​ A grafikon bármely pontjára kattintva a rendszer kilistázza a leggyakoribb kifejezéseket,​ és a Kifejezések,​ illetve az Említések alkalmazás egy kattintással elérhető. Az így megjelenített ​
-alkalmazásból pedig a ikonnal lehet visszalépni az eredeti grafikonhoz.+alkalmazásból pedig a {{:​vissza_gomb.png?​20|}}ikonnal lehet visszalépni az eredeti grafikonhoz.
  
 {{ :​graf27.png?​600 |}}  {{ :​graf27.png?​600 |}} 
Sor 41: Sor 41:
  
 A Nokia és termékei jelennek meg legritkábban az online médiában, az alacsony gyakorisági szám szinte az egész időszakra jellemző, kivételt képez ez alól a vizsgált időszak utolsó pár napja, amikor az említések száma hirtelen jelentősen megugrott. Ez egy facebookon elterjedt postnak volt köszönhető,​ amiben egy Nokia mobiltelefont sorsoltak ki egy bizonyos oldal like-olói között; a hírt rengetegen megosztották. ​ A Nokia és termékei jelennek meg legritkábban az online médiában, az alacsony gyakorisági szám szinte az egész időszakra jellemző, kivételt képez ez alól a vizsgált időszak utolsó pár napja, amikor az említések száma hirtelen jelentősen megugrott. Ez egy facebookon elterjedt postnak volt köszönhető,​ amiben egy Nokia mobiltelefont sorsoltak ki egy bizonyos oldal like-olói között; a hírt rengetegen megosztották. ​
- 
  
emlitesfolyam_grafikon.txt · Utolsó módosítás: 2014/06/19 19:46 szerkesztette: annasudi