Neticle Wiki

Megmutatjuk mit gondol a Web!

Felhasználói eszközök

Eszközök a webhelyen


kulcsszavak_kezelese

Különbségek

A kiválasztott változat és az aktuális verzió közötti különbségek a következők.

Összehasonlító nézet linkje

kulcsszavak_kezelese [2014/06/06 15:11]
annasudi létrehozva
kulcsszavak_kezelese [2014/06/17 14:21] (aktuális)
annasudi
Sor 4: Sor 4:
  
 A kulcsszavak kulcsszócsoportokba vannak besorolva. A kulcsszócsoportok listájában a csoport nevére kattintva jelennek meg a konkrét kulcsszavak. A kulcsszavak kulcsszócsoportokba vannak besorolva. A kulcsszócsoportok listájában a csoport nevére kattintva jelennek meg a konkrét kulcsszavak.
 +
 +{{ :​csere12.png?​600 |}}
 +{{ :​csere13.png?​600 |}}
  
 A kulcsszavak listájában látható, hogy **saját**, vagy **versenytárs** márkáról/​kulcsszóról van-e szó, hogy **aktív-e** az adott kulcsszó, hogy **milyen típusú** a kulcsszó (márka, vállalat, termék, személy vagy téma), illetve hogy **milyen dátumig** gyűjtötte a találatokat a rendszer az adott kulcsszóra vonatkozóan. (Például az Acer kulcsszó már nem aktív, de 2013.09.19-ig lettek gyűjtve és elemezve a tartalmak.) A kulcsszavak listájában látható, hogy **saját**, vagy **versenytárs** márkáról/​kulcsszóról van-e szó, hogy **aktív-e** az adott kulcsszó, hogy **milyen típusú** a kulcsszó (márka, vállalat, termék, személy vagy téma), illetve hogy **milyen dátumig** gyűjtötte a találatokat a rendszer az adott kulcsszóra vonatkozóan. (Például az Acer kulcsszó már nem aktív, de 2013.09.19-ig lettek gyűjtve és elemezve a tartalmak.)
  
 Egy kulcsszó nevére kattintva látható, hogy ahhoz milyen szinonimák és egyéb beállítások vannak hozzárendelve a rendszerben. Ezeket a Neticle szakértői tartják karban, de bármilyen felhasználói javaslat segíthet a találatok pontosításában. Egy kulcsszó nevére kattintva látható, hogy ahhoz milyen szinonimák és egyéb beállítások vannak hozzárendelve a rendszerben. Ezeket a Neticle szakértői tartják karban, de bármilyen felhasználói javaslat segíthet a találatok pontosításában.
 +
 +{{ :​csere14.png?​600 |}}
  
 A fenti menüsorban látható, hogy egy adott kulcsszóra vonatkozóan több beállítási lehetőséget is tartalmaz a rendszer: ​ A fenti menüsorban látható, hogy egy adott kulcsszóra vonatkozóan több beállítási lehetőséget is tartalmaz a rendszer: ​
kulcsszavak_kezelese.txt · Utolsó módosítás: 2014/06/17 14:21 szerkesztette: annasudi