Neticle Wiki

Megmutatjuk mit gondol a Web!

Felhasználói eszközök

Eszközök a webhelyen


kulcstemak

Kulcstémák

A Kulcstémák alkalmazásban az adott kulcsszóval vagy kulcsszavakkal kapcsolatban legtöbbet említett témákat tudjuk áttekinteni, így képet nyerve arról, hogy a kulcsszó/kulcsszavak kapcsán milyen témák, kérdések, aspektusok merülnek fel leggyakrabban. A kulcstémák megnevezése mellett látható szakaszok az említéseinek számára utalnak, míg az említések polaritása szerint három részre (pozitív, negatív, semleges) osztott szakaszok mutatják a témához kapcsolódó vélemények milyenségét.

Egyedi beállítások

Beállítható, hogy hány elem jelenjen meg az adott esetben.

Lefúrási lehetőség és visszalépés a grafikonban

Bármely téma megnevezésére kattintva megjelenik egy panel, amelyen láthatjuk a kapcsolódó Említésgráfot, valamint ahonnan a Kapcsolódó Kifejezések, illetve a Kapcsolódó Említések alkalmazások egy kattintással elérhetőek. Az így megjelenített alkalmazásokból pedig a ikonnal lehet visszalépni az eredeti táblázathoz.

Értelmezési példa

A Samsunggal kapcsolatban az elmúlt hónapban leggyakrabban említett témát mutatja a fenti grafikon. Legtöbbször az árról beszéltek, melyet garanciát és állapotot érintő kérdések követtek. Mindhárom témához több pozitív említés tartozott, mint negatív, ami arra enged következtetni, hogy az adott területeken a Samsung inkább pozitív megítélésnek örvend.

kulcstemak.txt · Utolsó módosítás: 2014/07/25 15:20 szerkesztette: annasudi