Neticle Wiki

Megmutatjuk mit gondol a Web!

Felhasználói eszközök

Eszközök a webhelyen


kulcstulajdonsagok

Kulcstulajdonságok

A Kulcstulajdonságok alkalmazásban az adott kulcsszóval vagy kulcsszavakkal kapcsolatban legtöbbet említett tulajdonságokat tudjuk áttekinteni, így képet nyerve arról, hogy a kulcsszó/kulcsszavak kapcsán mely tulajdonságait említik a leggyakrabban és milyen kontextusban. A kulcstulajdonságok megnevezése mellett látható szakaszok az említéseinek számára utalnak, míg az említések polaritása szerint három részre (pozitív, negatív, semleges) osztott szakaszok mutatják a tulajdonságokhoz kapcsolódó vélemények milyenségét.

Egyedi beállítások

Beállítható, hogy hány elem jelenjen meg az egyes esetekben.

Lefúrási lehetőség és visszalépés a grafikonban

Bármely tulajdonság megnevezésére kattintva megjelenik egy panel, amelyen láthatjuk a kapcsolódó Említésgráfot, valamint ahonnan a Kapcsolódó Kifejezések, illetve a Kapcsolódó Említések alkalmazások egy kattintással elérhetőek. Az így megjelenített alkalmazásokból pedig a ikonnal lehet visszalépni az eredeti táblázathoz.

Értelmezési példa

A Samsunggal kapcsolatban az elmúlt hónapban leggyakrabban említett 15 tulajdonságot mutatja a fenti grafikon. Legtöbbször az árról beszéltek, melyet garanciát és állapotot érintő kérdések követtek. Mindhárom tulajdonsághoz több pozitív említés tartozott, mint negatív, ami arra enged következtetni, hogy az adott területeken a Samsung inkább pozitív megítélésnek örvend.

kulcstulajdonsagok.txt · Utolsó módosítás: 2014/07/25 15:24 szerkesztette: annasudi