Neticle Wiki

Megmutatjuk mit gondol a Web!

Felhasználói eszközök

Eszközök a webhelyen


kulcstulajdonsagok

Különbségek

A kiválasztott változat és az aktuális verzió közötti különbségek a következők.

Összehasonlító nézet linkje

kulcstulajdonsagok [2014/07/25 15:24] (aktuális)
annasudi létrehozva
Sor 1: Sor 1:
 +=====Kulcstulajdonságok=====
  
 +A Kulcstulajdonságok alkalmazásban az adott kulcsszóval vagy kulcsszavakkal kapcsolatban legtöbbet említett tulajdonságokat tudjuk áttekinteni,​ így képet nyerve arról, hogy a kulcsszó/​kulcsszavak kapcsán mely tulajdonságait említik a leggyakrabban és milyen kontextusban. A kulcstulajdonságok megnevezése mellett látható szakaszok az említéseinek számára utalnak, míg az említések polaritása szerint három részre (pozitív, negatív, semleges) osztott szakaszok mutatják a tulajdonságokhoz kapcsolódó vélemények milyenségét.
 +
 +{{ :​kulcstulajdonsagok.png?​600 |}}
 + 
 +**Egyedi beállítások**
 +
 +Beállítható,​ hogy hány elem jelenjen meg az egyes esetekben.
 + 
 +**Lefúrási lehetőség és visszalépés a grafikonban** ​
 + 
 +Bármely tulajdonság megnevezésére kattintva megjelenik egy panel, amelyen láthatjuk a kapcsolódó Említésgráfot,​ valamint ahonnan a Kapcsolódó Kifejezések,​ illetve a Kapcsolódó Említések alkalmazások egy kattintással elérhetőek. Az így megjelenített alkalmazásokból pedig a   ​ikonnal lehet visszalépni az eredeti táblázathoz.
 +
 +{{ :​kulcstullef.png?​600 |}}
 +
 +**Értelmezési példa**
 +
 +{{ :​kulcstulajdonsagok.png?​600 |}}
 + 
 +A Samsunggal kapcsolatban az elmúlt hónapban leggyakrabban említett 15 tulajdonságot mutatja a fenti grafikon. Legtöbbször az árról beszéltek, melyet garanciát és állapotot érintő kérdések követtek. Mindhárom tulajdonsághoz több pozitív említés tartozott, mint negatív, ami arra enged következtetni,​ hogy az adott területeken a Samsung inkább pozitív megítélésnek örvend.
kulcstulajdonsagok.txt · Utolsó módosítás: 2014/07/25 15:24 szerkesztette: annasudi