Neticle Wiki

Megmutatjuk mit gondol a Web!

Felhasználói eszközök

Eszközök a webhelyen


riasztasok_kezelese

Különbségek

A kiválasztott változat és az aktuális verzió közötti különbségek a következők.

Összehasonlító nézet linkje

riasztasok_kezelese [2014/06/06 15:18]
annasudi létrehozva
riasztasok_kezelese [2014/06/17 14:44] (aktuális)
annasudi
Sor 2: Sor 2:
  
 Ennek a funkciónak a lényege, hogy különböző feltételeket lehet megadni, amiket folyamatosan (tulajdonképpen valós időben) ellenőriz a rendszer, és teljesülés esetén email értesítést küld a megadott címekre. Ennek a funkciónak a lényege, hogy különböző feltételeket lehet megadni, amiket folyamatosan (tulajdonképpen valós időben) ellenőriz a rendszer, és teljesülés esetén email értesítést küld a megadott címekre.
 +
 +{{ :​csere24.png?​600 |}}
  
 **Riasztás neve:** egy olvasható név, ami tömören leírja, hogy mi a riasztás célja, például: Neticle riasztás. **Riasztás neve:** egy olvasható név, ami tömören leírja, hogy mi a riasztás célja, például: Neticle riasztás.
Sor 8: Sor 10:
  
 **Aspektus:​** a Neticle rendszerben megadhatóak kulcsszavak csoportjához különböző alszempontok,​ például: minőség, teljesítmény,​ kijelző, stb. így akár megadhatjuk,​ hogy csak a Neticle > Minőség aspektusba eső találatai érdekelnek minket ennél a riasztásnál. **Aspektus:​** a Neticle rendszerben megadhatóak kulcsszavak csoportjához különböző alszempontok,​ például: minőség, teljesítmény,​ kijelző, stb. így akár megadhatjuk,​ hogy csak a Neticle > Minőség aspektusba eső találatai érdekelnek minket ennél a riasztásnál.
 +
 +{{ :​csere25.png?​600 |}}
  
 Értesítendő email címek: soronként megadhatjuk azok email címét, akik kapjanak email értesítést. ​ Értesítendő email címek: soronként megadhatjuk azok email címét, akik kapjanak email értesítést. ​
Sor 19: Sor 23:
    
 **Webcímek:​** amennyiben az itt megadott webcím részletek bármelyike előfordul a találat webcímében,​ akkor történik riasztás. A különböző webcímeket külön sorba írhatjuk, a fenti képernyő példa alapján, ha a HVG, index.hu vagy blog.hu portálokon történik említés, akkor riasztás történik. ​ **Webcímek:​** amennyiben az itt megadott webcím részletek bármelyike előfordul a találat webcímében,​ akkor történik riasztás. A különböző webcímeket külön sorba írhatjuk, a fenti képernyő példa alapján, ha a HVG, index.hu vagy blog.hu portálokon történik említés, akkor riasztás történik. ​
 +
 +{{ :​csere26.png?​600 |}}
  
 **Szokatlanul magas említésszám:​** bejelölés esetén, ha az egy héttel ezelőtti naphoz képest jelentősen nőtt a kulcsszó említésszáma,​ akkor történik riasztás. (Így a hétköznapok és a hétvégék közötti említésingadozás nem zavarja össze a riasztást.) **Szokatlanul magas említésszám:​** bejelölés esetén, ha az egy héttel ezelőtti naphoz képest jelentősen nőtt a kulcsszó említésszáma,​ akkor történik riasztás. (Így a hétköznapok és a hétvégék közötti említésingadozás nem zavarja össze a riasztást.)
riasztasok_kezelese.txt · Utolsó módosítás: 2014/06/17 14:44 szerkesztette: annasudi