Neticle Wiki

Megmutatjuk mit gondol a Web!

Felhasználói eszközök

Eszközök a webhelyen


szerzok_grafikon

Szerzők grafikon

Alkalmazás bemutatása

A szerzőkre vonatkozó grafikonok azt vizsgálják, hogy adott kulcsszóval (vagy kulcsszavakkal) kapcsolatban milyen webes szerzők voltak a legaktívabbak, legpozitívabbak vagy éppen legnegatívabbak.

Egyedi beállítások

A szerzők grafikonján beállíthatja, hogy a szerzőket polaritás (negatív/pozitív) vagy aktivitás alapján szeretné megjeleníttetni.

Emellett azt is beállíthatja, hogy hány elem jelenjen meg az ábrán.

Lefúrási lehetőség és visszalépés a grafikonban

Bármely szerző nevére kattintva megjelenik egy panel, amelyen láthatjuk a kapcsolódó Említésgráfot, valamint ahonnan a Kapcsolódó Kifejezések, illetve a Kapcsolódó Említések alkalmazások egy kattintással elérhetőek. Az így megjelenített alkalmazásokból pedig a ikonnal lehet visszalépni az eredeti táblázathoz.

Értelmezési példa

Az ábrán az Apple-lel kapcsolatos tartalmakat generáló 20 legaktívabb szerző jelenik meg, az általuk létrehozott tartalmak véleményindexével együtt. Ebben az esetben látszódik, hogy a 4 legaktívabb szerző (DSLR Camera, HusztiD, dismay22, HasznaltApple) mind pozitív polaritással írtak az Apple-ről, és általánosságában a 20 legfontosabb szerző közül csak 5-en hoztak létre negatív véleményű tartalmat. Érdemes az eredmények láttán utánanézni/lefúrni, hogy az adott szerzők miről írtak és hol. Érdekesség még az is, hogy melyik szerző magánszemély és melyik valamilyen cégnek, szolgáltatásnak a képviselője.

szerzok_grafikon.txt · Utolsó módosítás: 2014/07/25 15:31 szerkesztette: annasudi