Neticle Wiki

Megmutatjuk mit gondol a Web!

Felhasználói eszközök

Eszközök a webhelyen


weboldalak_grafikon

Weboldalak grafikon

Alkalmazás bemutatása

A weboldalakra vonatkozó grafikon azt vizsgálja, hogy adott kulcsszóval (vagy kulcsszavakkal) kapcsolatban mely weboldalak voltak a legaktívabbak, legpozitívabbak vagy éppen legnegatívabbak a beállítástól függően.

Egyedi beállítások

A szerzők grafikonján beállíthatja, hogy a szerzőket polaritás (negatív/pozitív) vagy aktivitás alapján szeretné megjeleníttetni.

Emellett azt is beállíthatja, hogy hány elem jelenjen meg az ábrán.

Lefúrási lehetőség és visszalépés a grafikonban

Bármely weboldal nevére kattintva megjelenik egy panel, amelyen láthatjuk a kapcsolódó Említésgráfot, valamint ahonnan a Kapcsolódó Kifejezések, illetve a Kapcsolódó Említések alkalmazások egy kattintással elérhetőek. Az így megjelenített alkalmazásokból pedig a ikonnal lehet visszalépni az eredeti táblázathoz.

Értelmezési példa

Az ábra megmutatja, hogy melyik weboldalak tettek a leggyakrabban említést az Apple-ről, és mindezt milyen véleménnyel a vizsgált időszakban. A legaktívabb oldal a propeller.hu, tehát független forrás, a második helyen az iphonehungary.hu áll, érthető módon a legmagasabb véleményindex értékkel. A pontosabb megértés érdekében érdemes lefúrást végezni, hogy jobban lássuk melyik weboldal mögött milyen tartalom áll.

weboldalak_grafikon.txt · Utolsó módosítás: 2014/07/25 15:30 szerkesztette: annasudi