Neticle Wiki

Megmutatjuk mit gondol a Web!

Felhasználói eszközök

Eszközök a webhelyen


zaro_velemenyarfolyam

Záró véleményárfolyam

Alkalmazás bemutatása

A Záró véleményárfolyam összegzi a megadott időszakban megjelenő kulcsszavak polaritását, tehát megmutatja, hogy az adott termék/vállalat/márka milyen összesített megítéléssel jelent meg az online médiában.

Egyedi beállítások

A Záró véleményárfolyam ábra esetében egyedi módon tudja beállítani, hogy a kapcsolódó események és célok valamint a relatív véleményárfolyam is megjelenjen a grafikonon. A relatív véleményárfolyam azt mutatja meg, hogy a relatív említéseken belül hogyan jelenik meg a véleményárfolyam. Emellett tudja tartalomtípus és a szerzők neme alapján is alakítani a grafikont.

Értelmezési példa

A Záró véleményárfolyam ábra jelen esetben azt mutatja meg, hogy az Apple, Samsung és Nokia termékek véleményárfolyama milyen ponton zárult március 28-án. Látható, hogy az Apple termékek megítélése volt az időszakban kumuláltan a legalacsonyabb, a Samsunggal és Nokiával kapcsolatos említések hasonlóan magas pontszámmal végeztek, tehát összességében viszonylag pozitív megítélést kaptak az online médiában a vizsgált időszakban.

zaro_velemenyarfolyam.txt · Utolsó módosítás: 2014/06/19 16:25 szerkesztette: annasudi